Előfizetői tartalom

Célba veheti történelmi mélypontját a forint?

Portfolio
A pénteki gyengülés után lassan már csak a 330 feletti történelmi csúcs van előttünk az euróárfolyamban. Hétfő reggel egyelőre kicsit erősödni tud a magyar deviza, de a következő napok kérdése az lehet, elindul-e a kulcsfontosságú szint felé a jegyzés. Ez nagyban múlhat azon is, hogy a dollár tovább tud-e erősödni, az ugyanis hagyományosan nem jó hír a forinthoz hasonló feltörekvő piaci devizáknak.

Hétfő reggel 326 körül járt a forint az euróval szemben, ez 0,1 százalékkal volt alacsonyabb a péntek esti jegyzésénél, vagyis kicsit korrigálni tudott eddig a magyar deviza. Volt is honnan, mivel pénteken jelentősen gyengült a forint, nagy erővel áttörte a 325-öt a jegyzés, ami korábban kétszer is megállította a forint gyengülését. A dollárral szemben hétfő reggel 292,3-nál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés