Előfizetői tartalom

Bizalom a részvényekben, 2. félévben indulhat a fellendülés

Portfolio
Bár év eleje összességében nem telt kedvezően a részvénypiacok életében, a világ vezető befektetési bankjai továbbra sem pesszimisták az aktuális folyamatok tekintetében, bár fellendülésre az első félévben nem számítanak. Több brókercég szerint az idei év az európai részvényeké lehet, bár az optimisták is csak 20% körüli fellendülésre számítanak - írja a Financial Times Deutschland.

Az idei évben tapasztalható bizonytalanságban nem kis része volt az Enron ügynek, amely szinte alapjaiban rengette meg az amerikai cégek számviteli kimutatásaiban lévő befektető bizalmat. Az Enron ügy hatása még nem múlt el, s a Deutsche Bank szerint a globális túlkapacitások, a fiskális politika korlátozott mozgástere Európában és Japánban, a cégek és fogyasztók főleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés