Előfizetői tartalom

Külföldi részvények piaca: ez már a vég? (korr.)

Portfolio
A külföldi részvények piacának múlt heti forgalma a befektetési szolgáltatók hivatalos jelentései alapján tetszhalott állapotban van. A két héttel ezelőtti alig több mint negyed milliárdos forgalom után a múlt héten is csupán negyedmilliárdos heti forgalmat sikerült elérni a külföldi részvényeknek. A kérdés óhatatlanul felmerülhet bennünk: vagy a piac szűnt meg létezni hirtelen, vagy a befektetési szolgáltatók némelyike nem jelenti teljes mértékben a rajta keresztül bonyolított külföldi részvényforgalmat.

A választások óta a külföldi részvénypiac nincs a befektetők érdeklődési körében. Míg ez áprilisban érthető is volt, a május-júniusi hazai piaci körülmények a magyar piac preferálását már nem igazán indokolták. Igaz, a külföldi piacokon még kevésbé lehetett pénzt keresni, bár a Nasdaq-on ugye shortolni is lehet...A részvénypiac teljes pangását jelzi, hogy a külföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés