Előfizetői tartalom

Csak a Matáv lógott ki a sorból

Portfolio
Annak ellenére, hogy az irányadó amerikai és európai indexek enyhe mínuszban vannak, amely az előző hét szárnyalása után természetesen következő profit realizálás kezdetét jelzi, a Budapesti Értéktőzsde meghatározó részvényei a Matáv kivételével elkerülték a lejtmenetet. A BUX nyitás után erőteljes emelkedésbe kezdett, kétszer is sikerült áttörnie a 7,250 pontos szintet, a kereskedés utolsó óráiban azonban oldalazó mozgással lefelé kúszott, így végül a hazai barométer 1.6%-os erősödéssel 7,209 ponton zárt.

A blue chipek a vezető telekompapír kivétel gyarapodtak, leginkább a 2 milliárd Ft feletti forgalmat generáló OTP és a Richter húzta fel a benchmarkot. A bankpapír többször is tesztelte napközben a 2,100 Ft-os ellenállást, végül azonban ennél 5 Ft-tal alacsonyabban zárt a részvény.Remek teljesítményt nyújtottak a gyógyszergyártók. Az Egis 2.4, a Richter 3.1%-kal növekedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés