Előfizetői tartalom

Fogyasztói bizalom ide, fogyasztói bizalom oda - emelkedés az USA-ban

Portfolio
A végére meghúzták az amerikai részvénypiacokat a befektetők, így emelkedéssel zártak a tengerentúlon az irányadó részvényindexek a nyár utolsó napján. A gyenge fogyasztói bizalom által okozott gyengülés nem bizonyul tartósnak, a Dow Jones 0.5%-kal 10174 pontig emelkedett. A Nasdaq 0.1%-kal 1,838 pontra nőtt, miközben az S&P 0.5%-ot ment fel.

Az emelkedés ellenére akadtak gyengén teljesítő papírok. A Dow Jones 30 komponense közül az Intel vesztett legtöbbet értékéből. A Morgen Stanley csökkentette az informatikai óriás 3. negyedéves árbevétel-előrejelzését és célárfolyamát.A technológiai szektor több társaságánál (Altera, Xilinx, Texas I.) is negatívabbá fordultak az elemzőbb, így nem meglepő, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés