Előfizetői tartalom

Lemondott László Géza a Vodafone igazgatósági tagságáról - Mi áll a háttérben?

Portfolio
Dr. László Géza,az Antenna Hungária Rt.vezérigazgatója mai hatállyal lemondott a Vodafone Magyarország Rt.-beli igazgatósági tagságáról, a jövőben a táraság operatív irányítását ellátó testületből visszavonulva az Antenna Hungária Rt.és a Vodafone Magyarország Rt. közötti tulajdonosi kérdésekre kíván koncentrálni- áll az Antenna közleményében.

Dobozi Péter,az Antenna Távközlési Rt. vezérigazgatója a továbbiakban is igazgatósági tagként, Hegedűs Sándor és Bádonfainé Szikszay Erzsébet az AH részéről pedig felügyelő bizottsági tagként járul hozzá a Vodafone Magyarország Rt. operatív irányításához. László Géza lemondásának hátterében értesüléseink szerint az Antenna Hungária Vodafone csomagjának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés