Előfizetői tartalom

Titkos PM gazdasági program: tovább csúszik a költségvetés stabilizálása

Portfolio
A pénzügyi tárca legújabb, titkosan kezelt középtávú gazdasági programja a korábbihoz képest újabb egy évvel, 2007-2008-ra csúsztatta a költségvetés stabilizálásának időpontját - számol be a titkos dokumentum tartalmáról címlapján mai számában a Népszabadság. Az Európai Uniónak benyújtandó tervezet szerint az euro bevezetésének céldátuma továbbra is 2010.

A Népszabadság információi szerint a programról zárt ülésen egyeztetett a pénzügyi tárca vezetése a munkáltatói és a munkavállalói érdekképviseletekkel. Az új gazdasági program egyébként inkább csak a korábbi korrekciójának fogható fel, azaz a túl kedvezőnek bizonyult idei és jövő évi előrejelzéseken rontottak egy kicsit, s a korábban 2006-2007-re időzített költségvetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés