FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

A világ legnagyobb bankjának válasza a Brexitre: kit érdekel?

Portfolio
A Wells Fargo, a piaci kapitalizációja alapján a világ legnagyobb bankja úgy döntött, figyelmen kívül hagyja azt az apróságot, hogy a Brexitről szóló népszavazás óta kevesen tartják igazán jó befektetésnek a brit ingatlanokat. Olyannyira, hogy éppen a napokban döntött egy 300 millió fontot érő irodaház megvásárlásáról London üzleti negyedének szívében - írja a Financial Times.

A 300 millió fontot (mintegy 114 milliárd forint) érő irodaházat a Wells Fargo egy új európai központjának szánja, ez az ügylet egyébként egyike a legnagyobb londoni ingatlanpiaci tranzakcióknak a június 23-ai népszavazás óta. Az 1,8 ezer milliárd dolláros eszközértékkel rendelkező és 269 ezer dolgozót foglalkoztató Wells Fargo székhelye San Franciscóban van, külföldön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés