Előfizetői tartalom

Az MKB-t veheti meg az OTP

Portfolio
Csányi Sándor hétfőn az InfoRádió Aréna című műsorában úgy nyilatkozott, hogy az OTP két bank megvásárlására készül. Magyarországot elhagyni tervező pénzintézetekről van szó, az egyik esetében már az utolsó fázisban vannak a tárgyalások, míg a másik banknál az írásos ajánlattételig jutottak. Az origo.hu információi szerint az OTP az MKB-t venné meg, már csak a részleteken vitáznak.

A Csányi-nyilatkozat Csányi Sándor hétfőn az InfoRádió Aréna című műsorában azt nyilatkozta, hogy az OTP két magyarországi bank megvásárlására készül. Magyarországot elhagyni tervező pénzintézetekről van szó, az egyik esetében már az utolsó fázisban vannak a tárgyalások, míg a másik banknál az írásos ajánlattételig jutottak. Az egyeztetések Csányi Sándor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés