Előfizetői tartalom

Concorde közgyűlés: jelentős osztalékelőleg és igazgatósági juttatások, Várszegi tovább növelte tulajdonrészét

Portfolio
A Concorde Értékpapír Rt. 2002. december 10-én megtartott rendkívüli közgyűlésén öt határozatot hozott. Az első határozat a Concorde első három negyedéves eredményeinek elfogadásáról, a második határozat jelentős, 220 millió Ft-os osztalékelőleg kifizetéséről, a harmadik cégjegyzési szabályokról, a negyedik Várszegi Gábor további részvény tulajdonszerzéséről, az ötödik pedig kimagasló mértékű igazgatósági tagi juttatásokról szólt.

A közgyűlésen hozott határozatok részletesebben az alábbiak voltak: 1. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta a 2002. szeptember 30-i, könyvvizsgáló által auditált mérleget. Ennek értelmében a Concorde mérleg szerinti eredménye 295.16 millió Ft. 2. A közgyűlés 100% igenlő szavazat mellett elfogadta azt a javaslatot, hogy a társaság 220 millió Ft osztalékelőleget fizessen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés