Előfizetői tartalom

Egyszerűen lerohanták az emberek a Fundamentát

Portfolio
Töretlenül növekszik a Fundamenta: tavaly 25%-kal több lakásszámlát értékesítettek, és 13%-kal több lakáshitelt helyeztek ki, mint egy évvel korábban. Mindkettő új rekordot jelent. A társaság a következő években nagy előrelépésre készül a digitalizáció területén. Tátrai Bernadett elnök-vezérigazgató a Portfolio kérdésére elmondta: nincs konkrét információjuk az állami támogatás csökkentésére vonatkozó kormányzati szándékról, és nem számítanak idén erre.

Hitelezés 2018 Központi téma lesz a lakáshitelezés Hitelezés 2018 konferenciánkon, ne maradjon le a rendezvényről! Információ és jelentkezés Jól sikerült a tavalyi év a Fundamentánál, a 2017-es eredményeket egy mai budapesti sajtótájékoztatón ismertették. Nehezen választ a 4 lakás-takarékpénztár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés