Előfizetői tartalom

Erős negyedév a Goldmantól, kilőhetnek a részvények

Portfolio
Erős számokat közölt a Goldman Sachs negyedik negyedévre vonatkozó gyorsjelentésében, a bank egy részvényre jutó nyeresége több mint 6 dollár lett, ami bőven meghaladja az elemzők által várt 4,45 dollárt. Bevétel soron is jobb, 8 milliárd dollárt meghaladó számot közölt, ami közel 6%-kal jobb a vártnál. A kedvező adatok felfelé repíthetik a bank árfolyamát, a részvények a nyitás előtti kereskedésben már 2,75%-os pluszban állnak.

Több mint 8 milliárd dollárt meghaladó bevételről adott számot a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó gyorsjelentésében a Goldman Sachs, ez 5,9%-kal magasabb az elemzői konszenzusban szereplő 7,63 milliárdnál és több mint 3%-kal haladja meg a 2017 negyedik negyedévi 7,83 milliárdot. Az EPS-soron ennél is erősebbet ment a bank, a több mint 6 dolláros egy részvényre jutó nyereség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés