Előfizetői tartalom

Itt a cáfolat - Nem az MKB az OTP egyik kiszemeltje

Portfolio
A Bayerische Landesbank - az MKB Bank anyabankja - az Origo értesülésére reagálva közleményében leszögezte: a bank megvásárlása iránt folyamatos az érdeklődés, de az MKB még nem biztosított kizárólagosságot egyetlen potenciális vevőjelöltnek sem, valamint nem folytat előrehaladott tárgyalásokat egyetlen érdeklődővel sem. Ez alapján az OTP általi felvásárlásáról szóló spekuláció tehát nem lehet valós.

A Csányi-nyilatkozat Csányi Sándor hétfőn az InfoRádió Aréna című műsorában azt nyilatkozta, hogy az OTP két magyarországi bank megvásárlására készül. Magyarországot elhagyni tervező pénzintézetekről van szó, az egyik esetében már az utolsó fázisban vannak a tárgyalások, míg a másik banknál az írásos ajánlattételig jutottak. Az egyeztetések Csányi Sándor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés