Előfizetői tartalom

Minden cégvezető félhet szombattól - Ugrásra készen a biztosítók

Radikális változásokat hoz a március 15-én hatályba lépő Polgári Törvénykönyv az életünk számos területén. A cégvezetők például az eddiginél jóval nagyobb felelősséget viselnek majd hibás vezetői döntéseikért. Amiért eddig a társaságot vették elő, azért a jövőben (legalábbis részben) a cégvezetőt vonhatják felelősségre anyagi vagy egyéb, harmadik félnek okozott károkért is. Mindez beláthatatlan változásokat indíthat a hazai felelősségbiztosítások piacán - több biztosító is tárt ajtókkal várja már a hozzá forduló cégeket. Két biztosítótársaság szakértője és egy, a piacot jól ismerő ügyvéd mutatta be a Portfolio.hu-nak a földcsuszamlásszerű változások lényegét és várható hatásait.

Fontos téma lesz ez a Portfolio.hu két hét múlva esedékes Biztosítási Konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Mi változik? Március 15-én lép hatályba a régóta várt új Polgári Törvénykönyv (Ptk.), amely számos újdonságot hoz a hazai magánszemélyek életében és mintegy 300 ezer hazai vállalkozás működésében is. A bankokat és a hitelpiacot érintő legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés