Előfizetői tartalom

Rendkívüli intézkedések az Erste Banknál az árvíz miatt

Portfolio
A Dunán levonuló árhullám miatt, az esetleges károk megelőzése érdekében rendkívüli intézkedéseket vezet be az Erste Bank Hungary Zrt. Ennek keretében a bank szentendrei fiókja csütörtöktől az árhullám levonultáig zárva lesz, a társaság Duna-parti székházában pedig elővigyázatosságból felkészülnek egy esetleges rendkívüli helyzetre. Az intézkedések a bank üzletmenetét nem befolyásolják, az ügyfelek kiszolgálása folyamatos - közölte a bank.

A Dunán levonuló árhullám miatt rendkívüli intézkedéseket rendelt el az Erste Bank Hungary Zrt. A bank Duna partján lévő szentendrei fiókja (2000 Szentendre, Duna korzó 18.) június 6-tól az árhullám levonultáig ideiglenesen zárva lesz. Az érintett ügyfelek a szentendreihez legközelebb lévő két óbudai (bankfiókot kereshetik fel. A legközelebb lévő bankjegykiadó automata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés