Előfizetői tartalom

Rendkívüli jutalmat kap minden OTP-s dolgozó

Portfolio
Minden korábbi csúcsot megdöntött az OTP 2018-ban, Csányi Sándor értékelése szerint a bankcsoport új szintre lépett, és ezt együtt ünnepeli meg a társaság a dolgozóival - olvasható ki a szerkesztőségünk birtokába került belső tájékoztató levélből. Ezért az a döntés született a banknál, hogy még a karácsonyi szünet előtt minden OTP-s dolgozó egyhavi rendkívüli jutalmat kap.

Év végén egyszeri jutalommal ismeri el az OTP csoport a magyarországi leányvállalatainak minden munkavállalójának teljesítményét. Az egyhavi alapbérnek megfelelő rendkívüli jutalmat több mint tízezer alkalmazott kapja meg, még az ünnepek előtt.A Csányi Sándor elnök által jegyzett belső tájékoztató levél a döntést a bankcsoport 2018-as sikeres évével indokolja. Az OTP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés