Előfizetői tartalom

Történetének egyik legjobb eredményét érte el a Raiffeisen

Portfolio
Február elején már megtudtuk: az elemzői várakozásoknál magasabb, 206 millió eurós negyedik negyedéves és 1,116 milliárd eurós éves adózás utáni profitot ért el a Raiffeisen Bank International. Most a részleteket is közzétették, ezekből kiderült: 113 millió eurós, vagyis több mint 30 milliárdos nyereséggel zárta 2017-et a magyar leánybank. Azt is bejelentették: az osztrák bankcsoport 62 eurócentes részvényenkénti osztalékot javasol a közgyűlésnek.

Hitelezés 2018 Zolnai György, a magyar Raiffeisen vezérigazgatója is beszélni fog Hitelezés 2018 konferenciánkon, ne maradjon le az eseményről! Információ és jelentkezés Johann Strobl vezérigazgató nagy elégedettségének adott hangot, mivel történetének egyik legjobb eredményét érte el a Raiffeisen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés