Előfizetői tartalom

Bíró Ica nincs egyedül: ennyi kilakoltatás van Magyarországon

Portfolio
Az elmúlt három évben összesen közel 10 ezer otthonból és üzlethelyiségből történt kilakoltatás Magyarországon - mutatják a Magyar Bírósági Végrehajtói Karnak a napokban közzétett friss statisztikái. Az első negyedévben "mindössze" 114 kilakoltatás történt, de a kilakoltatási moratórium április 30-án véget ért, ezért az esedékes végrehajtások döntő része a következő hónapokra maradt.

Bíró Ica fitnesz-szakértő mai kilakoltatásáról élőben közvetít(ett) a magyar sajtó. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) adatai alapján az idei első negyedévben 114 kilakoltatás történt Magyarországon, amiben nemcsak a magánszemélyek otthonukból történő kilakoltatása, hanem pl. üzlethelyiségek kiürítése is benne van, a 114 végrehajtási eseményből 70 árverés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés