Előfizetői tartalom

Egyszer van ilyen az életben: gyerek nélkül is bomba üzlet a kormány új dobása

Óvatos becsléssel is százmilliárdos nagyságrendben fogják felvenni a fiatal magyar házaspárok a kormány által július 1-jétől bevezetendő kamatmentes babaváró hitelt - vélik a Portfolio által megkérdezett hitelezési szakértők. A Deloitte, a Duna House és a Bank360.hu szakértői megosztottak abban, mekkora negatív hatása lesz ennek a lakáshitelek piacára, a személyi kölcsönök piacán viszont annál egyértelműbb kiszorító hatást várnak, még a gyereket egyáltalán nem vállaló fiatalok körében is. A Portfolio közelgő Hitelezés 2019 konferenciáján a bankok vezetői is elmondják véleményüket a babaváró hitel várható sikeréről és hatásairól, érdemes lesz eljönni.

Hitelezés 2019 Még nem késő jelentkezni a Hitelezés 2019 konferenciára! Információ és jelentkezés Tegnap alábbi cikkünkben írtunk a témáról:Kapcsolódó cikkünk2019.03.21Feltámad a 0%-os magyar lakáshitel, csak épp nem mindenkinekSchenk Tamásnak (Deloitte), Fülöp Krisztiánnak (Duna House) és Veres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés