Előfizetői tartalom

Hiteled van? Óriási lehetőség előtt állsz

Elfelejtik a hitelközvetítők, milyen sokat kereshetnének, ha a hitelkiváltásokra is ráállnának - panaszkodott nekünk nemrég egy banki értékesítési vezető. Nemcsak a hitelközvetítőknek, hanem a hiteladósoknak is megérné elgondolkodniuk a hitelkiváltás lehetőségén, sok esetben ugyanis jóval tízezer forint feletti havi megtakarítás érhető el. Ehhez képest tavaly az új lakáshitelek 4 százaléka ment csak hitelkiváltásra, és a meglévő lakáshiteleknek mindössze a 6 ezrelékét cserélték jobbra.

Kalkulálj a saját hiteledre a Pénzcentrum kalkulátora segítségével!Nem szeretünk hitelt kiváltaniAz amerikai és a nyugat-európai adósokkal szemben nem hitelkiváltós típus a magyar, ezt mutatja a KSH statisztikája is, amely szerint tavaly mindössze 3768 hitelszerződést kötöttünk lakás-hitelkiváltási céllal, 19 milliárd forint összegben. Az új lakáshitelek mindössze 4,4%-át...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés