Előfizetői tartalom

Szuperolcsó hitellel támadnak Matolcsyék - Mit szólnak a bankok?

Január elején elindult a Növekedési Hitelprogram legújabb szakasza, az 1000 milliárd forintos keretösszegű NHP fix. A Magyar Nemzeti Banknak az a célja a Piaci Hitelprogramot felváltó új refinanszírozási programmal, hogy a vállalkozások hitelszerkezetét javítsa a fix kamatozású hitelek szerepének a növelésével. Megkérdeztük a piaci szakértőket, mit várnak ettől a programtól, milyen lehetőségeket és esetleges problémákat látnak benne.

A banki szakértők az alábbi kérdéseinkre válaszoltak. Az OTP, az MKB, a K&H és a CIB bankok válaszában szereplő érdekesebb részleteket mi emeltük ki. Várhatóan mely vállalkozások fogják a legaktívabban igénybe venni az NHP fixet? Milyen változást lát e téren a legutóbbi NHP-szakaszhoz képest? Hozzájárulhat-e az NHP fix a vállalati marzsok további szűküléséhez azáltal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés