Előfizetői tartalom

Kész, ennyi, vége: nem lesz Dunaferr-vásárlás (2.)

MTI
|
Portfolio
Úgy tűnik a végéhez ért a fordulatokban gazdag Dunaferr-kormány felvásárlási történet. Czomba Sándor államtitkár a csütörtöki cégvezetéssel folytatott újabb tárgyalási forduló után közölte: a kormány tudomásul vette, hogy az ISD Dunaferr menedzsmentje nem az eladást részesíti előnyben. Arra is kitért, hogy a társaság 400 fő leépítését tervezi a korábbi 1500 fővel szemben.

A kormány nem vásárolja meg a cégcsoportot A magyar kormány tudomásul vette, hogy az ISD Dunaferr Zrt. menedzsmentje az eladás helyett a társaság hosszú távú, stabil működtetésében érdekelt, és ennek megfelelően próbál más területeken segítséget nyújtani a cégnek és a munkavállalóknak - jelentette be a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár csütörtökön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés