Előfizetői tartalom

A bankok visszavonulnak a tranzakciós piacról

Portfolio
A 2013-as esztendőben az európai vállalatfelvásárlási piacon érdekelt szereplők szerint növekedésre van kilátás, a válság előtti szinteket viszont a döntő többség szerint soha nem fogjuk viszontlátni. A DLA Piper felmérése szerint a szigorú szabályozói követelmények miatt a bankok fokozatosan visszavonulnak a vállalatértékesítési piacról, a finanszírozási lyukat a nem-banki szereplők további térnyerése és az alternatív finanszírozási termékek térnyerése töltheti be. A legaktívabb iparágak között ott találhatjuk ebben az évben az üzleti- és pénzügyi szolgáltatásokat, az egészségügyet, a fogyasztásit, és a könnyűipart is.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol Soros György is előadó lesz. Regisztráljon Ön is! Az európai vállalatfelvásárlási piac lassú növekedést mutatott tavaly az ügyletek számát illetően, 2011-hez képest 5%-os emelkedést láthattunk, a jogi iroda által készített felmérés szerint a többség hisz abban, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés