Előfizetői tartalom

Az ingatlanpiac pörgeti a magyar felvásárlásokat

Portfolio
A viszonylagos stabil tőkepiaci környezet és a könnyen elérhető finanszírozási lehetőségeknek köszönhetően tavaly is pörgött a globális felvásárlási piac, sőt, az elmúlt 10 évben tavaly jött létre a legtöbb 5 milliárd dollár feletti értéket meghaladó tranzakció - hangzott el az Allen&Overy mai sajtótájékoztatóján. A fontosabb trendek között van, hogy egyre terjednek a felvásárlásokhoz kötött biztosítások a piacon, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy az M&A piaci szereplők egy következő válságtól tartanának. Magyarországon az élénk ingatlanpiac nagyban segítette a hazai M&A piacot.

Lengyel Zoltán, az Allen&Overy budapesti partnere a cég Global Trends in Private M&A Reportjából mondta el az érdekesebb globális trendeket, összefüggéseket: Már egy hosszabbított ciklusban van a globális M&A piac, sokak szerint már érik egy lassulás a piacon, csak még azt nem látni, hogy mi hozza majd ezt el. A temérdek pénz ott van a cégeknél, ez abba az irányba mutat, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés