Előfizetői tartalom

Okostőke, állami pénzek, külföld - Ez a magyar sikercégek jövője

Portfolio
Komoly fejlődési ívet tudhat maga mögött a magyar kockázati- és magántőkepiac az utóbbi 10 évben, olyannyira, hogy mára egy dinamikusan bővülő ökoszisztémát láthatunk. Tízéves időtávon nem irreális cél, hogy meginduljon a magyar kockázatitőke/magántőke ökoszisztéma akár tőkegyűjtés, akár befektetések tekintetében a CEE, V4-es régiók és balkáni országok irányába is - mondta el a Portfolio-nak adott interjúban Eszter Elemér, a Magyar Kockázati-és Magántőke Egyesület (HVCA) elnöke. A szakember szerint nem csak a múltban, a jövőben is fontos szerep hárul az államra a kockázatitőke-piacon, de az okostőke az, amiben még van hova fejlődnie a szektornak.

HVCA-Portfolio Investment Conference 2019 Eszter Elemér, a HVCA elnöke is ott lesz a HVCA és a Portfolio közös konferenciáján szerdán. Még nem késő jelentkezni, részletek itt: Információ és jelentkezés Hogyan értékelné a régióban és benne Magyarországon a kockázati- és magántőkepiac helyzetét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés