Előfizetői tartalom

Megállapodás nélküli Brexitre készül a Transferwise

Portfolio
Pénzügyi szolgáltatói licencet igényelt a belga hatóságoktól a Transferwise, az egyik legnagyobb olcsó nemzetközi átutalással foglalkozó startup - áll a vállalat sajtóközleményében. A lépés indoka, hogy a vállalat no-deal Brexit esetén is elérhető akar maradni az EU27 ügyfeleinek. Egy minapi brit parlamenti szavazás azonban azt mutatja, hogy a megállapodás nélküli Brexit forgatókönyvét a képviselők többsége el akarja kerülni:

Kapcsolódó cikkünk2019.01.09Vereséget szenvedett Theresa May, és ez nagyon jó hír a Brexit szempontjábólA Transferwise 200 fő fölé bővíti londoni irodájának létszámát, közben pedig Brüsszelben is irodát nyit. Ez lesz a startup tizedik irodája, többek közt Budapesten is megtalálhatók. "A belga licenc biztosítja, hogy a szolgáltatásainkat továbbra is globálisan szolgáltatni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés