Előfizetői tartalom

Elképesztő, milyen gyorsan gazdagodik a magyarok egy része

Közelít a 4000 milliárd forinthoz a hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon, ezzel az egy ügyfélre eső vagyon már majdnem eléri a 100 milliót. A Citigold ügyfeleinek köszönhetően az Erste Bank nőtt a legjobban kezelt vagyon és ügyfélszámla tekintetében. Mindeközben fokozódik a piaci koncentráció, az öt legnagyobb szolgáltató kezében van a piaci összvagyon 74%-a. Az idei féléves adatokban találunk azért olyat is, ami nem változott: a privátbanki szolgáltatók továbbra is a szabályozói és piaci környezettől tartanak a legjobban, miután a januárban életbe lépő MIFID 2. a teljes magyar befektetési piac eddigi működését felforgatja.

Portfolio Öngondoskodás 2017 A privátbanki piac helyzetéről és a jövőbeli lehetőségekről is szó lesz a Portfolio október 17-ei Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A féléves gyakoriságú Portfolio Privátbanki Felmérést 2006 vége óta rendszeresen elkészítjük....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés