Előfizetői tartalom

Elképesztő ütemet diktálnak a magyarok az állampapíroknál - Itt a friss előrejelzés

Portfolio
Éves szinten akár 10%-os állománybővülést is láthatunk majd a magyarok állampapír-állományában 2023-ig - derül ki a Boston Consulting Group friss Wealth Reportjából. A Portfolio-nak küldött kiegészítő adatokból kiderül, hogy tavaly és az elmúlt öt évben is egyértelműen a részvény és befektetési alap volt a sláger a magyarok vagyonán belül, de ez a lakossági állampapírok előretörésével változhat a jövőben. A tanulmányból emellett kiderül az is, hogy bár 10 éve nem teljesítettek olyan rosszul a részvénypiacok, mint tavaly, a privát kézben lévő globális vagyon nőni tudott, igaz, az utóbbi öt év legkisebb növekedési ütemével.

Öngondoskodás 2019 A privátbanki és prémium banki trendekről, folyamatokról is szó lesz a Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés Elképesztő ütemet diktálnak az állampapírokA BCG tanulmánya a globális vagyoni trendek mellett külön kitér Kelet-Európára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés