Előfizetői tartalom

Ezek a brókerek és befektetési nagyágyúk keresték a legtöbb pénzt tavaly

Portfolio
A befektetéseken tavaly legtöbb pénzt kereső 25 hedge fund szakember és tréder összesen 12 milliárd dollárt vihetett haza, közülük választottuk ki a 10 legtöbb pénzzel hazatérő nagyágyút. Soros György például csak a lista legvégén kullog, de még a világ legnagyobb hedge fund cégének vezére sem vihette haza a legjobban kereső szakember címét 2015-ben. Annyit elárulunk, hogy az első helyezett ötször annyi pénzt keresett, mint Soros a befektetésein.

10-8.. 10. Soros György, 300 millió dollárSoros György Soros Fund Management cége közel 30 milliárd dollárnyi vagyont kezel. Ő maga még 1947-ben vándorolt ki az Egyesült Királyságba, ahol a London School of Economicson szerzett diplomát. Soros később 1956-ban az Egyesült Államokba költözött, 1969-ben megalapította saját hedge fundját, a Quantum Fundot, amelyet a Soros Fund...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés