Előfizetői tartalom

Itt a 10 sorozatsztár, aki a legtöbb pénzt keresi

Portfolio
A június 1-gyel záruló 12 hónapban a világ 10 legjobban kereső sorozatszínésze összesen 181 millió dollárt vitt haza. A Forbes friss összeállítása szerint az öt legjobban fizetett sorozatszínész közül négy az Agymenők című sorozatban szerepel, az első helyet birtokló színész az idei évvel együtt már negyedszerre áll a lista élén.

10-6.. 10. Andrew Lincoln, 11 millió dollárAndrew Lincolnnak most először sikerült felkerülnie a top 10 színész közé, miután a The Walking Dead című AMC sorozat legutóbbi évadjával egy elég szép összeget tehetett zsebre. A Forbes szerint jövőre a szintén a sorozatban szereplő Norman Reedus válthatja őt a listán (ő alakítja Deryl karakterét a sorozatban), miután Lincoln...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés