Előfizetői tartalom

Ők azok, akiket mindenki irigyel - Íme a 10 leggazdagabb királyi család Európában

Portfolio
Sokan irigykedve gondolnak bele, milyen lehet hercegként vagy hercegnőként felnőni, vagy, hogy milyen lehet egy királyi családhoz tartozni. Ezt bizonyítja, hogy az egyik legfelkapottabb médiapiac hír is a brit királyi család tagjának, Harry hercegnek és amerikai menyasszonyának, Meghan Markle-nek az esküvője. Királyi családokból minden esetre Európában nincs hiány, a Business Insider nyomán összeszedtük, hogy mely királyi családok számítanak a legvagyonosabbnak az öreg kontinensen.

10-6.. 10. Fülöp belga király és családja, Belgium, 13 millió dollárElég kevés információt találni a belga királyi család vagyonáról, de még 2013-ban a monarchia 13 millió dolláros vagyonról adott számot. A belga királyi család ingatlanjait az állam, illetve a királyi családi tröszt tulajdonolja. Ez utóbbi egy pénzügyileg független és önállóan működő közintézmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés