Előfizetői tartalom

10 brutális elitkommandó, akik egy pillanat alatt képesek bárkit eltenni láb alól

Éveken át tartó, brutális kiképzésen kell részt venniük azoknak a katonáknak vagy rendőröknek, akik országuk különleges műveleti egységeibe akarnak tartozni, ők lesznek ugyanis azok, akiket kormányuk elsőnek hív majd, ha túszok életét kell megmenteni vagy egy ellenséges nemzet vezetőit kell likvidálni, netán tömegpusztító fegyvereket kell megsemmisíteni. Bemutatunk tizet a világ legkeményebb különleges katonai, rendőri elit alakulatai közül.

A lista összetétele szinte teljesen esetleges, mivel ezek az alakulatok sosem harcoltak egymás ellen, így fontos hangsúlyozni, hogy számos másik különleges egység is felfért volna egyéb objektív-szubjektív szempontok alapján, még akár a TEK vagy a Honvédség különleges rendeltetésű ezrede is. 1-3. Zöldsapkások Az általában csak Zöldsapkásokként emlegetett különleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés