Előfizetői tartalom

A hét, amikor a Brexit realitássá vált

Portfolio
Jo Cox brit parlamenti képviselőnő tragikus halálát a piacok önző módon a brit népszavazás várható kimenetelére próbálják lefordítani. Így a péntek furcsa módon nyugodtabb hangulatban telt a piacokon, de ez a hét mégis úgy vonul be a népszavazás eseménykönyvébe, mint az az időszak, amikor az unióból való brit kilépés igazán reális lehetőséggé vált.

Az utóbbi egy hét tíz közvélemény-kutatási eredményéből nyolc jósolja azt, hogy a Brexit-pártiak lesznek többségben a jövő csütörtöki népszavazáson. Korábban is voltak olyan időszakok, amikor a kilépés pártiak többségét mérték, ám április végén-május elején csak egészen minimális különbség látszott, a bizonytalanok nagy tábora mellett. Most viszont az olló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés