Előfizetői tartalom

A méteres svájci hóban találkozhatna Orbán Sorossal, ha most útra kelne

Portfolio
Utoljára tizenegy évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc vett részt hivatalban lévő magyar miniszterelnökként a davosi Világgazdasági Fórumon, azóta legfeljebb miniszteri szinten képviseltettük magunkat. Idén hivatalosan senki sem megy Magyarországról, de 2019 amúgy is a nagy hiányzókról fog szólni, hiszen belpolitikai feszültségek miatt nem megy el Donald Trump, Emmanuel Macron és Theresa May sem, de azért így is elég veretes lesz a névsor a kedden kezdődő konferencián.

Davos: szánkó vagy csúcskonferencia?Valószínűleg a svájci Davosban lesz a legnagyobb a magánrepülőgépek koncentrációja a jövő héten, hiszen kezdődik az éves Világgazdasági Fórum. Kevés olyan hely van a világon, ahol egyszerre egy időben van jelen többek között a német kancellár, a kínai alelnök, az amerikai pénzügyminiszter és a világ legnagyobb hatású közgazdászai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés