Előfizetői tartalom

A németeknek tényleg összejött az, amiről Magyarország csak álmodozik

Portfolio
22 éves története során először visszafelé pörög Németország államadósság-órája - számolt be a történelmi fejleményről a közelmúltban Német Adófizetők Szövetsége (BdSt). Bár a 2018-ra vonatkozó szövetségi, illetve tartományi szintű költségvetések még az év folyamán módosulhatnak, a jelenlegi büdzsétervezetek alapján másodpercenként 78 euróval számol visszafelé a BdSt adósságórája.

Néhány évvel ezelőttig nyakig benne voltunk egy adósságcsapdában, szerencsére azonban mostanra sikerült erejét venni ennek a jövőromboló politikának, amelynek a következő generációk lettek volna az elszenvedői.- fogalmazott a BdSt elnöke, Reiner Holznagel. Berlin belvárosában egy folyamatosan ketyegő óra minden nap emlékezteti az arra járókat, hogy mekkora államadósságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés