Előfizetői tartalom

Adócsökkentést hozhat a totális megfigyelőrendszer Magyarországon

MTI
|
Portfolio
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) rendszerének sikeres bevezetése esetén a kormány az ígéretének megfelelően napirendre veszi a szállodaszövetség által szorgalmazott áfacsökkentést a szálláshely-szolgáltatásban - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a szállodaszövetség közgyűlését megnyitó beszédében szerdán Budapesten.

Guller Zoltán emlékeztetett: július elsejétől indul az NTAK, azaz az országban megforduló turisták adatait közvetlenül gyűjtő új, digitális adatszolgáltatási rendszer. A rendszerhez júliustól valamennyi szállodának csatlakoznia kell, örömét fejezte ki, hogy a bevezetésben a kormány partnere a szállodaszövetség. Ez több mint ezer szállodát érint Magyarországon az MTÜ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés