Előfizetői tartalom

Érdekes példákkal mutatja be a NAV, mennyire zseniálisan működik a legújabb csodafegyvere

Portfolio
Ahol az adatok rendben vannak, ott nincs ellenőrzés - ígéri a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hétfői közleményében, melyben az online számlázás rendszerének eddigi tapasztalatait összegezte. Az adóhatóság által bemutatott konkrét eseteknél látható jól igazán, hogy mi mindenre használható az online számlaadatok elemzésére épülő ellenőrzési metodika.

Több mint 334 ezer regisztrált adózó, 41 millió számlaadatra vonatkozó beküldés, 14 ezer jogkövetési vizsgálat, félezer adóellenőrzés, két és fél milliárd forint nettó adókülönbözet, 363 ezer, a NAV ingyenes Online Számlázójával kiállított számla - olvasható a NAV közleményében, amely megjegyzi: ezek a számok jól mutatják a csaknem egy éve működő Online Számla...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés