Előfizetői tartalom

Másfél milliárdos csalással kapcsolták le az őrző-védő bűnbandát

MTI
A gyanú szerint másfélmilliárd forinttal károsították meg a költségvetést annak a vagyonőri és munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégeknek az irányítói, segítői, akikre a napokban csaptak le a pénzügyi nyomozók és a kommandósok - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense pénteken.

Kuperczkó Adrienn közleményében azt írta: a bűnszervezet által működtetett cégek Budapesten, Pécsett, Szekszárdon, Baján, Szegeden, Debrecenben és Kecskeméten vállaltak őrzésvédelmi és takarítási megbízásokat, több száz munkavállalóval. Ugyan a dolgozókat bejelentették, ám általában utánuk bevallást nem nyújtottak be, vagy ha mégis, a járulékokat végül nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés