Előfizetői tartalom

Óriási változást szúrtak ki a kormány legújabb csodafegyverénél

Vészesen közeledik az online számlázás július 1-jei éles indulásának határideje, a részletek pedig kezdenek tisztázódni. Eddig azonban nem került a figyelem középpontjába a rendeleten pár héttel ezelőtt átvezetett módosítás: a kormány eltörölte a 24 órás, számlák beküldésére vonatkozó könnyített időintervallumot. Minden esetben azonnal kell adatot szolgáltatni.

Az NGM január közepén jelentette be, hogy elérhetővé tette a részletes információkat, melyek alapján kialakíthatják a cégek a számlázóprogramok online bekötésének rendszerét. A minisztérium ekkor nemcsak a 286 oldalas informatikai leírást és a NAV által készített fejlesztői dokumentációt tette közzé, hanem a rendszert szabályozó új rendeletet is. A rendelet átírta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés