Előfizetői tartalom

Alig tudunk valamit a világról - és abban is tévedünk

Portfolio
A valóságnál sokkal rosszabb képünk van a világról - ráadásul meg vagyunk róla győződve, hogy régen minden jobb volt. Ola Rosling, a statisztika rocksztárja Tények című könyvében önt tiszta vizet a pohárba. Könyvének most megjelent, magyar nyelvű kiadását a Corvinus Egyetemen mutatta be - erről írt összefoglalót az egyetem újságja, a Kioszk.

Hogyan változott a mélyszegénységben élő emberek száma az elmúlt húsz évben? Az egyéves gyermekek hány százaléka kap védőoltást fertőző betegségek ellen? Mennyi az emberiség jelenlegi átlagos várható élettartama? A népesség hány százaléka használ elektromos áramot? Ilyen és hasonló kérdéseket tett fel közönségének Ola Rosling a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés