Előfizetői tartalom

Amerikát okolják a török emberek a válságért

Portfolio
Amerika áll a mostani török fejlemények mögött - állítják a Reuters helyzetjelentésében megszólaltatott emberek, miközben az is kirajzolódik az anyagból, hogy a hiányos/egyoldalú médiajelentések miatt alig tudnak valamit a múlt héten 50%-kal megemelt áramárról a gáztermelésben, ami majd rövidesen szintén visszaköszön a megugró inflációban.

A cikk rámutat arra is, hogy az Amerika és Törökország közötti feszültségnek több síkja van és az csak az egyik ezek közül, hogy míg az Egyesült Államokban tartják fogva Erdogan két évvel ezelőtti puccskísérletének állítólagos kitervelőjét, addig most török letartóztatásban van egy amerikai hitszónok. A törökök ugyanis NATO-tagként is Oroszországtól terveznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés