Előfizetői tartalom

Apad a Magyarország iránti bizalom

Portfolio
Fenntartható, szerves növekedést csak olyan gazdaságpolitikával lehet elérni, amely az üzleti világ bővülésére támaszkodik, a magyar növekedés pedig nem ilyen - mondja Chikán Attila, a BCE Versenyképesség Kutató Központ igazgatója. A vállalati szektor tőkevonzó képessége gyenge, egyes területeken a saját tőke rovására fizetnek osztalékot a hazai leányvállalatok. Chikán a cégek fő problémái között említi a bürokrácia magas szintjét, illetve azt is, hogy tragikusan keveset költenek képzésre.

Budapest Economic Forum 2014 Chikán Attila is ott lesz a Budapest Economic Forum rendezvényén október 2-án, ahol a vállalati versenyképességről, illetve a tőkehelyzetről beszélgetünk vele. Információ és jelentkezés Portfolio: Szép növekedést mutatott az elmúlt egy évben a magyar gazdaság, és mindenki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés