Előfizetői tartalom

Argentína visszatérne önkéntes száműzetéséből

Portfolio
A tavaly újonnan megválasztott argentin elnök, a piacbarátnak tartott jobboldali Mauricio Macri az idei Davos-i Világgazdasági Fórumon kijelentette, hogy ő és stábja mindent megtesz annak érdekében, hogy külső hitelezőivel szemben hosszú ideje fennálló nemfizetéseit rendezve visszatérhessen a nemzetközi tőkepiacra. Ezen felül az IMF-el is meg kívánja újítani a korábban megromlott kapcsolatát, elsősorban a IV. cikkely keretében történő együttműködés formájában.

Az idei Davos-i világgazdasági fórumon részt vett Mauricio Macri, argentin miniszterelnök, aki egy Reuters-nek adott interjú és egy sajtótájékoztató keretében beszélt Argentína jövőjéről.Gyors és igazságos megállapodást szeretnénekA tavalyi kormányváltás óta újra elkezdődtek a tárgyalások az Argentína által nem törlesztett adósságelemek rendezéséről, Macri véleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés