Előfizetői tartalom

Atomtámadással fenyegették meg az Egyesült Államokat

Portfolio
Észak-Korea készen áll arra, hogy "komolyan megleckéztesse" az Egyesült Államokat nukleáris arzenáljával, ha régi riválisuk bármilyen katonai akciót tervezne ellenük. Az elszigetelt ország képviselője azt is elmondta, hogy hajlandóak tárgyalni, de nem hajlandóak lemondani akár a rakétáikról, akár az atomprogramjukról.

Ri Junghó, Észak-Korea külügyminiszterének Egyesült Államokkal szembeni fenyegetése a manilai médiát járta körbe. Elmondta azt is, hogy Phenjan szerint az ENSZ szankciói alaptalanok és a nemzetközi szervezet visszaél a hatalmával. Hozzátette: erős válaszlépésekkel "tesznek majd igazságot" az ügyben. A külügyminiszter elmondta azt is, hogy az interkontinentális rakétatesztjeik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés