Előfizetői tartalom

Cameron már látja, hogy a Brexit rossz

MTI
|
Portfolio
Ahhoz képest, hogy David Cameron kezdeményezte a népszavazást a Brexitről, most már meglehetősen hevesen figyelmeztet a kilépés veszélyeire a brit miniszterelnök. Gazdasági sokkot okozna, ha Nagy-Britannia az EU-tagságról júniusra kiírt népszavazás eredményeként távozna az Európai Unióból - írta csütörtökön megjelent cikkében.

David Cameron, aki régi politikai ellenfelével, Brendan Barberrel, a brit szakszervezeti szövetség (TUC) volt főtitkárával közösen írta a The Guardian című balodali napilap véleményrovatában közölt cikket, kifejti: a távozást követő "azonnali sokk" után a hosszabb távú következmények között lenne, hogy Nagy-Britannia szegényebb országgá válna. Cameron és Barber ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés