Előfizetői tartalom

Csányitól vesz repülőgépet a kormány

Portfolio
A Magyar Nemzet információi szerint az eddig Csányi Sándor OTP-vezér által használt üzleti repülőgépet veszi meg kormánygépnek a kormány. Az ügylet időzítéséről és méretéről nincs pontos információja a lapnak, de azt valószínűsíti hogy a három hajtóműves, 12 éves Dassault Falcon 900EX típusú, interkontinentális hatótávolságú gép vételára milliárdos méretű lehet.

A cikk főbb információi: A gép az OTP csoporthoz tartozó Air Invest Kft. tulajdonában van (illetve lehet, hogy megtörtént az adásvétel, így már csak volt), de korábban bérleti úton már többször igénybe vette nemcsak a mostani, hanem a korábbi szocialista-szabaddemokrata kormány is. Az eladásra készülve a gépet tavasz elején a svájci Bázelbe repülték át, ahol egy erre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés