Előfizetői tartalom

Eddig nem ismert titkok derültek ki Magyarország megmentőjéről

Az elmúlt években Magyarországon is komoly visszhangot váltottak ki a Franklin Templeton aktuális befektetései, az amerikai alapkezelőt sokan csak hazánk megmentőjeként aposztrofálták, hiszen 2011-2012 körül olyan pillanatban kezdte el vásárolni a magyar állampapírokat, amikor mások inkább kerülték a magyar piacot. Azóta a kitettségét szinte teljesen leépítette a cég, azonban a közelmúltban érdekes részleteket árult el arról, mi alapján választja ki, melyik országokba fektet. Ennek alapján pedig egyrészt választ kaphatunk arra, miért választotta ki annak idején Magyarországot, illetve azóta miért hagyta itt a magyar piacot a cég.

Öt fontos mutató alapján értékelik az országokatÉrdekes videó jelent meg a közelmúltban a Franklin Templeton honlapján, melyben Michael Hasenstab, a cég alelnöke és befektetési igazgatója beszél arról, milyen lehetőségeket látnak jelenleg a világban. Ez önmagában kevésbé lenne érdekes, hiszen a szakember az utóbbi hónapokban többször kijelentette, hogy például Malajziát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés