Előfizetői tartalom

Kásler: az egész magyar egészségügyet alakítjuk át

Portfolio
Jövő év elejére elkészülhet egy, a kórházak hatékonyabb gazdálkodását segítő módszertani javaslat - közölte az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós az InfoRádiónak adott exluzív interjúban elmondta azt is, hogy a kormány jelentősen emeli az egészségügyi közalkalmazottak bérét, valamint hogy elfogadták az öt népegészségügyi programot és a sürgősségi ellátásról szóló koncepciót.

Négy éves béremelési programról beszélt az InfoRádiónak adott exkluzív interjújában Kásler Miklós. Mint fogalmazott, négy lépcsőben történik meg a bérkorrekció, aminek következtében 2022-re körülbelül 72 százalékkal emelkednek a fizetések az egészségügyi szférában. "Ez vonatkozik a szakdolgozókra, a védőnőkre és valamennyi felsőfokú végzettségűre"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés