FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Magán sürgősségi centrumot épít a Budai Egészségközpont

Portfolio
Lassan már a mellékhelyiségekben is szűrővizsgálatok vannak, akkora a kereslet a szolgáltatásainkra - jelentette ki a Népszavának adott interjújában Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont résztulajdonosa, aki a magánegészségügyi szolgáltató fejlesztési terveiről beszélt. Arról is beszélt: ahogy silányul a közfinanszírozás, romlanak az állami ellátásban a körülmények, úgy mennek át az emberek a magánellátásba.

A BEK fejlesztési terveiről: Az Országos Gerincgyógyászati Központ jelenlegi épülete mellé építenek egy új önálló szárnyat. A tervezett új részlegben egy helyre kerül a műtőblokk, az intenzív osztály és bővül a magánfekvő részleg is. Ha ez kész lesz, akkor bővíteni fogják a sürgősségi és a baleseti ellátásukat is. Az épületet a jelenlegi tervek szerint három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés