Előfizetői tartalom

Rendkívüli változások vannak a magyar magánegészségügyben

Portfolio
Jászkuti Bertalan, a Heal Partners alapító-ügyvezetőjének "Nézzük a cégeket! - A hazai magánegészségügyi szolgáltatók helyzete és kilátásai regionális összefüggésben" című előadásával vette kezdetét a Portfolio Private Health Forum 2017 című konferenciája. Jászkuti Bertalan szerint három szinten vannak rendkívüli változások a hazai magánegészségügyben. Ezt követően Adrian Stroilescu, a romániai Regina Maria korábbi cégvezetője és igazgatósági tagja mutatott be egy sikeres példát a régióból.

Jászkuti Bertalan, Heal PartnersHárom szinten figyelhetők meg rendkívüli változások a magyar magánegészségügyben: Tulajdonosi szinten sok változás történt, inkább az a trend, hogy újabb és újabb befektetők látnak fantáziát ebben a szektorban. Beruházási intenzitás: korábban járóbetegellátások, magánrendelők esetében láttunk beruházásokat, kivétel volt a Telki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés